Investeer in je gezondheid

SportClub Zoetermeer

Nieuws

Investeer in je gezondheid

Afsluiting Winterseizoen 2023-2024

Afsluiting Winterseizoen 2023-2024

Op zaterdag 6 april wordt het winterseizoen 2023/2024 afgesloten.
Na de training is er een gezellig samenzijn met koffie of thee en wat lekkers in het bekende buurthuis ‘t Anker, Schuitwater 2, 22715 BL Zoetermeer.

De training van zowel GoFit als NordicFit start om 9.00 uur bij het buurthuis. Ook leden en introduceés zijn uiteraard van harte welkom om aan de training mee te doen.
Kan je niet aanwezig zijn bij de training, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers.
Zorg er dan wel voor dat je rond 10.00 uur bij Buurthuis ‘t Anker aanwezig bent.

Winterwandeling/ WinterRun: Zondag 11 februari 2024

Winterwandeling/ WinterRun: Zondag 11 februari 2024

Ook dit jaar weer organiseert de activiteitencommissie dit inmiddels traditionele evenement en ook nu weer in de duinen rondom Meijendel. We verzamelen om 9.45 uur op het parkeerterrein aan het einde van de Meijendelseweg in Wassenaar (Voor de slagboom rechts en het parkeren is daar gratis).
Om exact 10:00 uur vertrekken we voor een wandeling/run van iets meer dan een uur.

Na afloop gaan wij naar het pannenkoekenhuis “s Gravesande voor een heerlijke lunch bestaande uit een drankje bij binnenkomst, soep, een 2 ingrediënten pannenkoek en een kopje koffie of thee na. Dit alles voor maar € 16,95 p.p.

Introducees en leden die niet aan de gewone training deelnemen zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Opgeven kan door vóór 29 januari a.s. € 16,95 over te maken op rekening NL71INGB0001295535 t.n.v. SkiClub Zoetermeer e.o. o.v.v. je naam en “winterwandeling”.

Geslaagde Glühwein-/Oliebollenparty

Geslaagde Glühwein-/Oliebollenparty

Zaterdag 9 december had de activiteitencommissie de welbekende Glühwein- en oliebollenparty georganiseerd.

Na de training was het weer gezellig toeven in Buurthuis ’t Anker.
Onder het genot van een oliebol met koffie, thee of warme chocolademelk werd er heel wat bijgepraat.
Het was een geslaagde bijeenkomst.

Glühwein/Oliebollenparty 9 december 2023

Glühwein/Oliebollenparty 9 december 2023

Deze traditie vindt wederom plaats in het alom bekende
Buurthuis ‘t Anker, Schuitwater 2, 2715 BL Zoetermeer

De trainingen van zowel Go Fit als Nordic Fit starten om 9.00 uur bij het Buurthuis.
Ook leden en introduceés, die niet deelnemen aan deze trainingen, zijn van harte welkom om een keertje mee te trainen.
Na afloop van de trainingen staan er koffie, thee en warme chocolademelk gereed en wordt er een glaasje glühwein geschonken. En natuurlijk ontbreekt de befaamde oliebol niet!

Kun je niet aanwezig zijn bij de training dan ben je toch van harte welkom. Zorg er wel voor dat je ongeveer 10.00 uur bij het buurthuis aanwezig bent.

Najaarsloop 2023

Najaarsloop 2023

7 oktober is het weer zo ver: de traditionele Najaarsloop!
Naast alle hardlopers, Powerwalkers en Nordic walkers zijn ook leden die niet deelnemen aan de gewone training en introducees zijn van harte welkom.

NordicFit bij de Wassenaarseslag 26-8-2023

NordicFit bij de Wassenaarseslag 26-8-2023

Voor de laatste NordicFit training van augustus zijn we uitgeweken naar de Wassenaarseslag. Bij aankomst op het parkeerterrein bij Hotel Duinoord regende pijpenstelen, maar 5 minuten later werd het gelukkig droog en kwam het zonnetje erdoor.
Met de snellere lopers werd het gekozen om via het laarzenpad naar het strand te lopen en langs de vloedlijn weer terug te gaan. Zie het routekaartje. De minder snelle lopers hebben de ganzenroute gevolgd. Iedereen heeft weer genoten van de mooie routes en het mooie weer. Ter afsluiting nog een bakkie bij Hotel Duinoord en daarna terug naar Zoetermeer.

NordicFit in het Hoge Bergse Bos 29-07-2023

NordicFit in het Hoge Bergse Bos 29-07-2023

De laatste zaterdag van de maand, dus nordicen op locatie. Zoals gewoonlijk hebben we verzameld bij de bowling en zijn om 9.00 uur met de groep vertrokken naar onze bestemming, het Hoge Bergse Bos bij de skibaan in Bergschenhoek. Een nieuwe locatie in ons programma en de verwachtingen waren hoog gespannen.
Onze verwachtingen zijn helemaal waargemaakt en een ieder heeft volop genoten van de wandeling.

Penningmeester gezocht.

Penningmeester gezocht.

Na 10 jaar penningmeester van onze vereniging geweest te zijn wil Ger Harmes het stokje graag overdragen.

Lijkt het jou leuk om samen met drie andere enthousiaste vrijwilligers deel te nemen aan het bestuur van SportClub Zoetermeer? Wij komen graag met jou in contact.

Voor meer informatie, kijk verder bij Vacatures.

Afsluiting winterseizoen zaterdag 25 maart

Afsluiting winterseizoen zaterdag 25 maart

Op zaterdag 25 maart 2023 sluiten we het winterseizoen 2022-2023 af. Dat is tevens de afsluiting van ons eerste jaar als SportClub Zoetermeer. Na afloop van de trainingen organiseert de activiteitencommissie een gezellig samenzijn in het inmiddels overbekende...

Winterwandeling12 februari 2023

Winterwandeling12 februari 2023

Nadat dit evenement de twee afgelopen jaren niet door kon gaan wegens corona heeft dit jaar een grote groep leden deel genomen aan de door de activiteitencommissie georganiseerde winterwandeling op Meijendel.

De heerlijke pannenkoeken lunch was een wel verdiende beloning na de inspanning. Tijdens het eten werd er heel wat bijgepraat.