Investeer in je gezondheid

SportClub Zoetermeer

Nieuws

Investeer in je gezondheid

Najaarsloop 2023

Najaarsloop 2023

7 oktober is het weer zo ver: de traditionele Najaarsloop!
Naast alle hardlopers, Powerwalkers en Nordic walkers zijn ook leden die niet deelnemen aan de gewone training en introducees zijn van harte welkom.

NordicFit bij de Wassenaarseslag 26-8-2023

NordicFit bij de Wassenaarseslag 26-8-2023

Voor de laatste NordicFit training van augustus zijn we uitgeweken naar de Wassenaarseslag. Bij aankomst op het parkeerterrein bij Hotel Duinoord regende pijpenstelen, maar 5 minuten later werd het gelukkig droog en kwam het zonnetje erdoor.
Met de snellere lopers werd het gekozen om via het laarzenpad naar het strand te lopen en langs de vloedlijn weer terug te gaan. Zie het routekaartje. De minder snelle lopers hebben de ganzenroute gevolgd. Iedereen heeft weer genoten van de mooie routes en het mooie weer. Ter afsluiting nog een bakkie bij Hotel Duinoord en daarna terug naar Zoetermeer.

NordicFit in het Hoge Bergse Bos 29-07-2023

NordicFit in het Hoge Bergse Bos 29-07-2023

De laatste zaterdag van de maand, dus nordicen op locatie. Zoals gewoonlijk hebben we verzameld bij de bowling en zijn om 9.00 uur met de groep vertrokken naar onze bestemming, het Hoge Bergse Bos bij de skibaan in Bergschenhoek. Een nieuwe locatie in ons programma en de verwachtingen waren hoog gespannen.
Onze verwachtingen zijn helemaal waargemaakt en een ieder heeft volop genoten van de wandeling.

Penningmeester gezocht.

Penningmeester gezocht.

Na 10 jaar penningmeester van onze vereniging geweest te zijn wil Ger Harmes het stokje graag overdragen.

Lijkt het jou leuk om samen met drie andere enthousiaste vrijwilligers deel te nemen aan het bestuur van SportClub Zoetermeer? Wij komen graag met jou in contact.

Voor meer informatie, kijk verder bij Vacatures.

Afsluiting winterseizoen zaterdag 25 maart

Afsluiting winterseizoen zaterdag 25 maart

Op zaterdag 25 maart 2023 sluiten we het winterseizoen 2022-2023 af. Dat is tevens de afsluiting van ons eerste jaar als SportClub Zoetermeer. Na afloop van de trainingen organiseert de activiteitencommissie een gezellig samenzijn in het inmiddels overbekende...

Winterwandeling12 februari 2023

Winterwandeling12 februari 2023

Nadat dit evenement de twee afgelopen jaren niet door kon gaan wegens corona heeft dit jaar een grote groep leden deel genomen aan de door de activiteitencommissie georganiseerde winterwandeling op Meijendel.

De heerlijke pannenkoeken lunch was een wel verdiende beloning na de inspanning. Tijdens het eten werd er heel wat bijgepraat.

Winterwandeling/GoFit-training: Zondag 12 februari 2023

Winterwandeling/GoFit-training: Zondag 12 februari 2023

Ook dit jaar weer organiseert de activiteitencommissie dit inmiddels traditionele evenement.
De route start bij de slagboom van Meijendel. We verzamelen om 09.45 uur op het parkeerterrein aan het eind van de Meijendelseweg te Wassenaar, op de rotonde vóór de slagboom rechts.
Vandaar zullen we, bij voldoende deelname in 3 groepen, om exact 10:00 uur vertrekken voor een wandeling/training van iets meer dan een uur.

Na afloop gaan we ook dit jaar weer naar het Pannenkoekenhuis ’s-Gravesande, Storm van ’s- Gravesandeweg 157, 2242 JG Wassenaar voor een heerlijke lunch.

Gezellige Glühwein-/Oliebollenparty

Gezellige Glühwein-/Oliebollenparty

Zaterdag 10 december had de activiteitencommissie weer de overbekende Glühwein- en oliebollenparty georganiseerd.

Op deze koude, mistige zaterdag wachtte ons na de training een warm welkom in Buurthuis ’t Anker.
We konden kiezen tussen glühwein, gemaakt door Jan volgens aloude recept van Wimke, warme chocolademelk, koffie of thee.
Daarbij werd een overheerlijke oliebol geserveerd.
Iedereen heeft gesmuld en er werd nog lang met elkaar gekletst.
Het was een gezellige bijeenkomst.

RommelPiet op bezoek

RommelPiet op bezoek

De goede trouwe RommelPiet
Vergat ons ook dit jaar niet.

Na ol ons harde trainen en werken
Kregen wij iets lekkers om aan te sterken.

Hartelijk dank Piet en Sint!

Glühwein-/Oliebollenparty 10-12-2022

Glühwein-/Oliebollenparty 10-12-2022

Terug van weggeweest: de aktiviteitencommissie organiseert weer de overbekende Glühwein- en oliebollenparty! Op zaterdag 28 maart 2020 zouden we het winterseizoen 2019-2020 en het jubileumjaar ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan feestelijk afsluiten. Maar toen...