Investeer in je gezondheid

SportClub Zoetermeer

Nieuws

Investeer in je gezondheid

Afsluiting winterseizoen zaterdag 25 maart

Afsluiting winterseizoen zaterdag 25 maart

Op zaterdag 25 maart 2023 sluiten we het winterseizoen 2022-2023 af. Dat is tevens de afsluiting van ons eerste jaar als SportClub Zoetermeer. Na afloop van de trainingen organiseert de activiteitencommissie een gezellig samenzijn in het inmiddels overbekende...

Winterwandeling12 februari 2023

Winterwandeling12 februari 2023

Nadat dit evenement de twee afgelopen jaren niet door kon gaan wegens corona heeft dit jaar een grote groep leden deel genomen aan de door de activiteitencommissie georganiseerde winterwandeling op Meijendel.

De heerlijke pannenkoeken lunch was een wel verdiende beloning na de inspanning. Tijdens het eten werd er heel wat bijgepraat.

Winterwandeling/GoFit-training: Zondag 12 februari 2023

Winterwandeling/GoFit-training: Zondag 12 februari 2023

Ook dit jaar weer organiseert de activiteitencommissie dit inmiddels traditionele evenement.
De route start bij de slagboom van Meijendel. We verzamelen om 09.45 uur op het parkeerterrein aan het eind van de Meijendelseweg te Wassenaar, op de rotonde vóór de slagboom rechts.
Vandaar zullen we, bij voldoende deelname in 3 groepen, om exact 10:00 uur vertrekken voor een wandeling/training van iets meer dan een uur.

Na afloop gaan we ook dit jaar weer naar het Pannenkoekenhuis ’s-Gravesande, Storm van ’s- Gravesandeweg 157, 2242 JG Wassenaar voor een heerlijke lunch.

Gezellige Glühwein-/Oliebollenparty

Gezellige Glühwein-/Oliebollenparty

Zaterdag 10 december had de activiteitencommissie weer de overbekende Glühwein- en oliebollenparty georganiseerd.

Op deze koude, mistige zaterdag wachtte ons na de training een warm welkom in Buurthuis ’t Anker.
We konden kiezen tussen glühwein, gemaakt door Jan volgens aloude recept van Wimke, warme chocolademelk, koffie of thee.
Daarbij werd een overheerlijke oliebol geserveerd.
Iedereen heeft gesmuld en er werd nog lang met elkaar gekletst.
Het was een gezellige bijeenkomst.

RommelPiet op bezoek

RommelPiet op bezoek

De goede trouwe RommelPiet
Vergat ons ook dit jaar niet.

Na ol ons harde trainen en werken
Kregen wij iets lekkers om aan te sterken.

Hartelijk dank Piet en Sint!

Glühwein-/Oliebollenparty 10-12-2022

Glühwein-/Oliebollenparty 10-12-2022

Terug van weggeweest: de aktiviteitencommissie organiseert weer de overbekende Glühwein- en oliebollenparty! Op zaterdag 28 maart 2020 zouden we het winterseizoen 2019-2020 en het jubileumjaar ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan feestelijk afsluiten. Maar toen...

Geslaagde Najaarsloop 2022

Geslaagde Najaarsloop 2022

Zaterdag 1 oktober heeft een grote groep leden deelgenomen aan de traditionele Najaarsloop als afsluiting van het zomerseizoen en start van het winterseizoen. Wat had de activiteitencommissie dit weer ouderwets goed georganiseerd. Na een regenachtige nacht is vlak...

Najaarsloop 2022

Najaarsloop 2022

Nadat een virus twee jaar roet in het eten gegooid heeft, is het de activiteitencommissie dit jaar weer gelukt een traditie in ere te herstellen. Zaterdag 1 oktober, als afsluiting van het zomerseizoen en eerste training van het winterseizoen: DE NAJAARSLOOP, nog...