Zaterdag 1 oktober heeft een grote groep leden deelgenomen aan de traditionele Najaarsloop als afsluiting van het zomerseizoen en start van het winterseizoen.

Wat had de activiteitencommissie dit weer ouderwets goed georganiseerd. Na een regenachtige nacht is vlak voor de start de markering van de route nog goed aangebracht, zodat niemand verkeerd kon lopen. De Hardlopers, Powerwalkers en NordicWalkers hebben zich heerlijk uitgeleefd, ieder op zijn eigen tempo. En zo werden er in een uur tijd één tot drie rondes van drie kilometer gelopen. De snelste hardloper liep drie rondes in 48 minuten. De weergoden waren ons niet heel slecht gezind: er vielen wat korte buitjes, maar niemand werd drijfnat en iedereen had plezier.

Na afloop werd er in Buurthuis ’t Anker nog lang nagepraat onder het genot een kopje koffie, thee en een heerlijk cupcake versierd met ons nieuwe logo.

Na deze geslaagde activiteit kijkt iedereen al weer uit naar de volgende activiteit die door de activiteitencommissie georganiseerd gaat worden. Wat dat zal zijn, dat is nog een verrassing.