Ronde van de Driemanspolder

De Ronde van de Driemanspolder is een jaarlijkse prestatieloop in de nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer. Op 2 juni 2024 wordt de derde editie van de Ronde van de Driemanspolder georganiseerd.

Het doel van deze loop is de hardloper en de wandelaar te laten genieten van het schitterende polderlandschap onder invloed van de weerselementen.

Voor de hardlopers is er een snel parcours. Het hardlooponderdeel van de Ronde van de Driemanspolder bestaat uit een ronde van 6 km die door een hardloper eenmaal (6 km), tweemaal (12 km) of driemaal (18 km) wordt afgelegd.
Voor de wandelaars zijn er diverse mooie routes om aan deel te nemen. Het wandelonderdeel van de Ronde van de Driemanspolder bestaat uit drie mooie routes in en rond de nieuwe Driemanspolder. De routes zijn respectievelijk 3, 8 en 15 km en zullen een paar dagen voor de dag van het evenement aan iedere wandelaar worden toegestuurd.

In deze derde editie wordt – net zoals in de tweede editie – de opbrengst van de geldinzameling voor het Maja Anjohuis verdubbelt door het Nationaal Fonds tegen Kanker.

Volg de Ronde van de Driemanspolder voor de laatste nieuwtjes op Facebook en/of Instagram.

Online inschrijven tot 31 mei

Home

The event is finished.

Datum

02 jun 2024
Expired!

Tijd

08:00

Locatie

Camping De Drie Morgen
LEIDSCHENDAMSEWEG 3 2716 MA ZOETERMEER

Organisator

Stichting Aardedraad
Website
https://rondevandedriemanspolder.nl/